Katica Tanya

Helytörténet röviden:

A Katica Tanyát azért hozták létre, hogy Magyarország vezető élményközpontú, a természetközeli és a hagyományos életmódot felelevenítő, az aktív pihenést elősegítő szolgáltatója legyen, ahová a madár is pihenni jár!

A Katica Tanya egy 10 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom a kisgyermekes családok számára Somogy megyében a Zselic szívében. Télen és nyáron egyaránt remek szórakozási, tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt 0-110 éves kor között az ott található félszáz játszóalkalmatosság.

Az élményközpont ötletgazdáinak célja: minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezzék a friss levegő erejét, ismerjék meg a házi állatokat, elődeink szokásait, mesterségeit, bölcsességét, eközben játszva tanítsák korunk ifjúságát gyakorlati tudásra, tapasztalatra!

A hangsúlyt a környezettudatosságra helyezve, az élmény, a rugalmasság, a gyermekszeretet és vendégközpontúság elvei mentén egyszerre igyekeznek minőségi szállást, ellátást és programokat biztosítani. A Katica Tanya minden munkatársa hisz az iskolapadon kívüli oktatásban, azaz abban, hogy a tapasztalás a legjobb tanítómester!

Programok: ebben egyedülálló a Katica Tanya - Több tucatnyi játszóalkalmatosság egy helyen és amit kiemelnénk:

A középkori palánkvár, mely egy időutazásra csábít. Minden évben megrendezik a Patcai Várjátékok és Középkori Családi Fesztivál rendezvényt, amelyen számos lovagrend mutatja be a korabeli szokásokat, bevonva a látogatókat. A palánkvár mellett helyezkedik el kontinentális Európa legnagyobb hajítógépe, amelynek működtetésében akár a vendégek is részt vehetnek. Nyárestéken a tüzesgolyó-hajítás fantasztikus látványt nyújt!

Fedezd fel 3D-ben a Katica Tanyát, járd be a Lovagvárat, itt!

Elérhetőség:

Cím: 7477 Patca
Tel.:  +36 30/411-6002
E-mail: info@katicatanya.hu
Honlap: www.katicatanya.hu