Anyukám mesélte, hogy őt is úgy tanították, és ezáltal minket is a testvéremmel úgy nevelt, hogy minden szakmát és munkát tiszteljük. Hiszen minden ember értékes és mindenki munkája szükséges ahhoz, hogy a világ jobb legyen és fejlődni tudjon. De kiket is tekinthetünk mostanában hősnek, akik az egészségügyben dolgoznak, és vitatható béreket keresnek az emberfeletti teljesítményükkel. Esetleg azt a személyt, aki elhatároz, valamint, és azt véghez is viszi, legyen szó egy fizikai próbatételről. Vagy esetleg olyan embereket is hősnek tekinthetünk, akik a barátaiknak szeretnének örömöt szerezni. Anyukám is akkor hőssé avanzsálna, mivel nagy fába vágta a fejszéjét. A barátnője férjhez fog menni, közel 20 éve van együtt a barátnője a párjával és most határoztak úgy, hogy ezt az együttlétet papír formájában is elismerik. Ennek következtében, anyukám elkezdte megszervezni a leánybúcsút a barátnője számára. Valami nagy dologgal szeretett volna készülni és mindent elkövetett, napokat kereste a legjobb leánybúcsú helyszínt, hogy olyan élményt tudjon a legjobb barátnője számára biztosítani, amit megérdemel. Nagyon jó ötletet talált, és nekem is átküldte; balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ a linket, ami alapján a döntést meghozta, hogy ez lesz a hely, és leánybúcsú forma, amit a barátnője megérdemel és biztosan emlékezetes marad nagyon sokáig.

Ezen a linken;balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/, amit anyukám átküldött és is körbe néztem és az ő elmondása mind igaznak bizonyult. Anyukám, amikor az oldalra rátalált, már az első percben tudta, hogy ez lesz az a helyszín és program, ami tökéletes egy lánybúcsú számára. Egy hajó fedélzetén tölteni a búcsút a Balaton közepén, ennél jobb meglepetés és élmény nem sok mindenkivel eshet meg.
Ezért anyukám elkezdett információkat összeszedni a balatoni hajókázás lánybúcsúról, amihez a cég és az általa üzemeltetett oldal tökéletesen hozzá is járult. Leírhatatlannak nevezte anyukám azt az információ áradatot, amit megkapott a cégtől. Egyfelől, amikor az általuk nyújtott programra rátalált, tudta, hogy ez lesz számukra a megfelelőm, ám rögvest kétség is támadt benne, hogy jó, hogy egy hajót bérelnek, eme jeles napra, de azt a hajót ki fogja kormányozni. Szerencsére a cég rögvest választ is adott, hiszen nem csak hajót lehet tőlük bérelni, hanem hozzá tartozó kapitányt is, abban az esetben, hogy ha a bérlők nem rendelkeznek hajó vezetésre feljogosító jogosítvánnyal, illetve esetlegesen nincs megfelelő rutin birtokában a bérlő. Az első és egyben egyetlen akadály is elhárult a programot illetően. Már csak a lánybúcsú időpontját kellett kitalálnia anyukámnak és azt, hogy hányan is szeretnének lenni. Mind a két kérdés sarkalatos pontja az eseménynek, mivel hajózási szezont figyelembe kell venni, valamint azt is, hogy valószínűleg a főszezonban jóval korábban le kell foglalni a hajókat, hogyha azt szeretnék, hogy legyen számukra hely. A csapat számra, pedig azért fontos, hogy mekkora hajó bérlésére adja anyukám a fejét. Ami szuper a cégben, hogy a bérlésre kínált hajóikról fényképeket is mellékeltek az oldalukra, így az érdeklődő rögvest tájékoztatást kap arról, hogy milyen típusú, felszereltségű, és méretű hajókat lehet kibérelni.

Anyukám elküldte az árajánlatkérő e-mailjét, amiben feltüntette, hogy hányan is vennének részt a hajókázáson, és önhatalmúlag kitűzött egy időpontot is, reméli, hogy lánybúcsún résztvevőknek megfelel majd. A cég nagyon kedvesen válaszolt is nyugtázva, hogy elfogadták a jelentkezésüket, és várják is őket a megadott napon.