Kiskoromban nagyon szerettem hősökről szóló meséket nézni, ezek után mindig sokkal jobban tudtam hinni a világban. Ám ahogy felnőttem, rájöttem, hogy a hősiesség a valódi életben leginkább a hétköznapi apró cselekedetekben nyilvánul meg. Magam is hősnek éreztem saját magam, mikor hosszú városban lakás után vidékre költözve eldöntöttem, hogy nekem kell egy fűszernövény kert. Ennek a kialakításához a gazdabolt.hu volt a segítségemre. Ugyanis itt szinte minden megtalálható, ami csak egy fűszernövény kerthez kell.

Amikor ellátogattam az oldalukra először, elég sokáig böngésztem, ugyanis csak nagyon nehezen sikerült választanom. Végül kiválasztottam néhány tasak bazsalikomot, ánizst és babérlevelet, illetve ezek mellett pár egzotikus hangzású fűszernövényt, és már tettem is őket a virtuális kosaramba. Szerencsére nyugodtan vásárolhattam többet is egy fajtából, ugyanis a terméknél feltüntetik, hogy pontosan mennyi van belőle raktáron. Szerintem ez nagyon hasznos, nem túl kellemes meglepetés, mikor az ember a megrendelés után szembesül vele, hogy nincs az adott dologból annyi, amennyi neki kellene.

Ráadásul az is segíti az embert dönteni, hogy lehet értékelést írni a gazdabolt.hu – n. Itt korábbi vásárlók írhatják meg az őszinte véleményüket a tapasztalataik alapján. Én ezeket mindig figyelembe veszem, hiszen a valós tapasztalaton alapuló véleménytől nincs hitelesebb. Az első rendelés óta csak úgy pompázik a fűszernövény kert, és az ételeim is sokkal ízletesebbek, mióta nem csak bolti alapanyagból főzöm. Nem csoda, hogy a gazdabolt.hu törzsvásárlójává váltam.