Múltkor a 12 éves unokaöcsém volt nálunk és mivel szerettem volna a kedvébe járni, mozis estet szerveztem és megnéztük a kedvenc szuperhősös filmjeit. Megmondom őszintén nem voltak rosszak, de kezdem azt érezni, hogy én már öreg vagyok az ilyen filmekhez.

Másnap reggel azonban kénytelen voltam én is megtalálni a saját hősömet, ugyanis a mosogatócsapból, az éktelen bűz mellett feljött a lefolyóból a víz és a szépen megrekedt a kagylóban. Mivel se én, se az unokaöcsém nem vagyunk nagy vízszerelők, ezért tudtam, hogy szakemberre lesz szükségem. A szomszédom is nem rég volt ugyanebben a cipőben és gondolta jó fej lesz, megosztja velem annak a cégnek az elérhetőségét, akik segítettek neki. Gyorsan előkotortam a cetlit a buxámból, amin a következő szerepelt: SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, telefonszám: +36 30 635 7438. – vizszereles.net

Nem is hezitáltam, sokat bepötyögtem a telefonomba a megadott számot, majd pár csörgés után fel is vették. Elhadartam mi a probléma, aztán nagy meglepetésemre biztosítottak afelelől, hogy pár óra is már itt is vannak. Megköszöntem a segítséget, de egy percig se akartam elhinni, hogy tényleg ilyen hamar lerendezzük a dolgot, de nem hiszitek el, mindössze 1 óra múlva már csöngetett is a szakember.

Gyorsan és precízen végezte a munkáját, és biztosított róla, hogy a számlát a biztosító is elfogja fogadni. Szerencsére hamar megoldódott a probléma, és még aznap este úgy döntöttem, hogy jobban utána nézek a nap hősének.

A vizszereles.net oldala egy olyan cég oldala, amik már több mint 30 éve vannak a szakmában, és olyan emberek dolgoznak náluk, akiknek valós képesítésük van és nem csak hobbiszerelők.

Ami nagyon tetszett,és soha nem gondoltam volna, hogy egy vízszerelő cégnek egy hihetetlenül profin felépített weboldala van. Duguláselhárítással, vízszereléssel, csatornázással és fűtésszereléssel is foglalkoznak, de nem kell megijedni, ahogy korábban is említettem, mindegyik szakterületnek megvan a maga képzett szakember. Mindemellett pedig még abszolút pozitívumként szolgált, hogy az egyes témakörökben egy egészen hosszú, de kifejezetten informatív leírást találhattunk, arról, hogyan lehet megelőzni az adott problémákat, illetve hogyan is néznek ki a szerelési folyamatok.

Mindenkinek szívből ajánlom a céget, mert ha valakinek SOS vízszerelésre van szüksége Budapesten és Pest megyében, akkor csak is őket érdemes hívni!