Megmondom őszintén, életem 31 éve alatt nem találkoztam a hősjáték fogalmával, egészen addig, amíg az unokaöcsém jóvoltából fel nem tárult előttem ez a világ. Azt nem mondanám, hogy azóta különösebb érdeklődést mutatok irányába, de mivel Milánka nagyon lelkesedik a témáért (én pedig nagyon szeretem Milánkát), ezért mindig szívesen meghallgatom a legújabb élményeit. Nem kell sokat győzködni egyébként, bármilyen játékról is legyen szó, de hát pontosan ilyen egy élénk, érdeklődő kisgyermek, nem igaz? Szerencsére az anyukája és az apukája is értékeli legújabb “szenvedélyét”, és lelkesen támogatják az újabbnál újabb programokon való részvételen, az élménybeszámolóit pedig még nálam is nagyobb lelkesedéssel hallgatják végig.

Nem csak a lelki világára figyelünk mi, felnőttek, hanem az egészségére is. A nővérem tud egy már jól bevált webshopot, ahol a család multivitaminjait rendeli. A “Vásárolj kényelmesen Multivitaminok termékeket | Biocity Online” keresőkifejezés segítségével könnyen eljuthatunk a Biocity oldalára. A kínálatukban tökéletes összetételű vitaminokat találunk a család minden tagjának. Milánka kedvence a gumimaci-multivitamin, ami olyan finom, hogy néha én is csenek egyet-egyet belőle. A felnőttek számára több multivitamin komplex is elérhető, illetve anyuéknak is szokott rendelni az 50+os verzióból.

A Biocity Online shopja azért is szuper, mert gyakran akad valami akció a termékekre. A különböző multivitaminokon és étrend-kiegészítőn kívül drogériás termékeket és reform élelmiszereket is találhatunk kínálatukban.

A vásárlásainkkal (összegtől függően, minimum 10 000 forinttól) virtuális kártyánk egyenlegét növelhetjük, azaz a költéseink egy részét jóváírják számunkra. Minél nagyobb összegben vásárolunk, annál nagyobb százalékot kapunk vissza, ez 25 000 forint feletti vásárlás esetén 2%-ot jelent.

Vásárolj kényelmesen Multivitaminok termékeket | Biocity Online” – ígéri a szöveg, az Online shop pedig tökéletesen hozza is a komfortos vásárlási élményt. Minden termék adatlapján részletes információkat és jó minőségű fotókat találunk, amely így teljesen azt az élményt adva, mintha a terméket és a címkét a polcról levéve nézegetnénk az üzletben.

A termékeket sokféle módon tudjuk rendezni: Név szerint, újtól a legrégebbiig vagy fordítva, ár, kedvezmény alapján, az alacsony vagy a magas értékelésektől kezdve, kevesebb vagy több vélemény felől, illetve a legtöbbet eladott terméktől.

A bal oldali szűrők alapján is válogathatunk az árucikkek között, például minimum-maximum ár beállítása, márkák alapján történő szűrés (multivitaminok közül Jutavit, Vitaking, Dr. Chen, Bioco, Gal és Energy termékek közül), kategória, kedvezmény, vitamin hatóanyag, valamint értékelések (egy csillag és öt csillag között) és vitamin jellemzők szerint is szűrhetünk a kínálatra.

Örülök, hogy Milánka ilyen megbízható, jó minőségű multivitaminoktól lesz még aktívabb és erősebb, ha hősjátékra kerül sor!