Sokszor esett már szó az igazi hősökről, azokról a hétköznapi emberekről, akik a munkájukban – vagy akár a szabadidejükben – valami olyasmit csinálnak, amivel megkönnyítik mások életét, vagy épp jelentősen megsegítik azt ezzel-azzal. Például ha egy vízvezeték-katasztrófa készülődik egyik pillanatról a másikra és az a saját lakás tönkremenetele mellett az alsó szomszéd elázása is kilátásba kerül. Ilyenkor nem igazán lehet totojázni, azonnal kell a segítség. De persze millió és egy másik példát tudnék mondani, amikor hasonlóképpen nem várhatunk napokat a segítségre, hanem azonnali megoldás kell.

Velünk is előfordult ez a közelmúltban, amikor is olyan probléma adódott, hogy tényleg nem sokon múlt a szomszéd eláztatása… Szerencsére behuppantam a gép elé és villámgyorsan kerítettem olyan hétköznapi hősöket, akik azonnal a segítségünkre siettek. Bár először kicsit félve álltam neki a keresésnek, de mindent összevetve teljesen logikus, hogy létezik vízszerelés gyorsszolgálat, hiszen ez is egy olyan területe a mindennapi létnek, ahol ha beüt a krach, azt azonnal orvosolni kell.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon olyan szolgáltatásra bukkantam, ami a kis vidéki lelkemnek egészen hihetetlen (csak néhány hónapja élek Budapesten): tényleg van olyan vízszerelő, aki akár egy órán belül házhoz jön és bármikor felhívhatom azért, a hét minden napján, bármelyik óra bármelyik percében. Ez vidéken gyakorlatilag elképzelhetetlen. A 3 szerelő közül kettő nem igazán érti a dolgát és még a megbízhatatlan is, ezért a maradék egyet hívja mindenki, akinél éppen ezért több hetes várólista van. Itt meg csak füttyentek egyet és máris jönnek megelőzni egy kisebb világ végét itt a 13. kerületben.

A +36 20 350 1350 telefonszámot jól véssétek fel magatoknak, én is megtettem. Bármi zűr adódna a továbbiakban, biztos hogy őket hívom ki, mert tényleg villámgyorsan itt voltak és már tudták is, mi lesz a probléma forrása és megoldása. Ráadásul nem csak a vízügyekben lehet a segítségükre számítani, hanem a gázos, fűtéssel kapcsolatos és dugulásos zűrökben is tudnak segíteni. Ez a tudás hatalmas kincs egy olyan városban, ahol még jóformán nem ismerek senkit ilyen téren. És persze mondanom sem kell, hogy nem mindig a legjobb szolgáltatókba nyúl bele az ember az első körben. De nekünk most szerencsére ez is összejött, a szomszéd se ázott el és mi is megmenekültünk egy kisebb armageddontól. Ráadásul mindezt jutányos áron, a kiszállás gyorsaságától függetlenül. Köszönjük a vízszerelés gyorsszolgálatot a vizgazfutesszerelo24.hu csapatának!

vízszerelés gyorsszolgálat