Sosem voltam olyan gyerek, akinek mindig valamelyik aktuálisan felkapott mesehős a példaképe, vagy akire hasonlítani szerettem volna. Viszont ez, az elmúlt héten megváltozott és már én is kijelenthetem, hogy nekem is van egy hősöm. Ez a hős, újra visszaadta a biztonságérzetemet.

Múlt héten ugyanis, nagyon rossz állapotba került az autóm. Pont az autópályán vezettem, készültem haza meglátogatni a családomat, amikor éreztem, hogy a kormány mintha kicsit jobbra húzna, és nem teljesen úgy működik az autó ahogyan én azt szeretném, és ahogyan megszoktam. Úgy gondoltam, hogy ez futómű hiba lesz, ezért a következő lehetőségnél lehajtottam az autópályáról és megálltam a legközelebbi lehetőségnél. Utána néztem az interneten, hogy melyik az az autószerviz, ahol ezt a problémát gyorsan orvosolni tudják. Így találtam rá, ennek az autószerviznek az oldalára.

Letisztult, érthető felülettel találtam szembe magamat amikor megnyitottam az oldalukat. Rögtön megnéztem milyen szolgáltatásokat tudnak nyújtani és meg is találtam a nekem megfelelőt: futómű beállítás. Számos szolgáltatás közül (hogy néhány példát említsek: autó átvizsgálás, állapotfelmérés, gumi csere és gumi szervizelés, vezérlés és olaj csere) nem volt nehéz megtalálnom azt, ami nekem a legmegfelelőbb, ugyanis érthető és átlátható módon vannak a szolgáltatások feltüntetve, sőt még képek is színesítik az oldalt. Pozitív volt még a számomra, hogy ez egy márkafüggetlen szerviz, így nem kell még erre is külön figyelnem. Az árak voltak a következők, amit megnéztem és azt kell hogy mondjam, teljesen elégetett voltam velük. Barátságos áron dolgoznak és ez tetszett.

Fel is hívtam őket, hogy időpontot foglaljak. Szerencsére volt szabad időpontjuk olyan időben, amikor én is épp ráérek, így minden gond nélkül már be is jelentkeztem hozzájuk.

A megbeszélt időpontban pontosan érkezve munkához is láttak a fiúk. Megvizsgálták az autót, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy mi is a konkrét probléma, és elkezdték a javítását. A futóművet kellett beállítani, mint ahogy sejtettem is.

futómű beállítás

Amikor végeztek a munkával, tájékoztattak arról, hogy mennyire fontos erre a problémára legközelebb figyelni, és azt is megosztották velem, hogy pontosan milyen figyelmeztető jelekre figyeljek a jövőben. A futómű beállítás egy nagyon fontos dolog, ha biztonságban szeretnénk érezni magunkat. Ezt én is megtapasztaltam, hiszen az autópályán már nem is mertem maradni, amikor észleltem a problémát. Így mikor a szerviz után haza indultam, boldog és hálás voltam, hogy újra jól működik minden és biztonságban lehetek.

Így született meg az én hősöm, hiszen a futómű beállításnak köszönhetően újra biztonságban érezhettem magamat, és magabiztosan mehettem fel az autópályára és onnan haza, a családomhoz.