Nem lehet mit tenni, számomra még mindig azok az igaz hősök, akik a saját két kezükkel teremtenek értéket. Megcsinálják azt, amire szüksége van a családoknak vagy bárkinek. Aki például asztalos, annak a keze nyomán érték keletkezik, valami egyszerű és használhatatlan anyagból olyasmit készít, ami időt álló és hasznos.

Én éppen költözésben vagyok. Szeretnék egy egybefüggő konyhabútort, de sajnos arra, hogy mondjuk az IKEA-ban vegyek egy teljes bútor szettet, nincs elég pénzem. Mindenhol kerestem, hogy hol kaphatóak konyhabútorok olcsón, de sajnos nagyon nehezen találni olyat, mi szép és tartó, mégis megfizethető. Egy barátnőmnek az édesapja ezermester. Valamikor műbútor asztalok volt, most nyugdíjasként pedig ezer örömmel segít a lányának abban, hogy meglegyen neki minden, ami az újonnan vásárolt bútorozatlan lakásba kellhet. Akár asztal, akár bútor, akár ajtó. Mindent ő csinált a lakásban. Na de nincs mindenki ilyen szerencsés helyzetben, mert nekem például alternatív megoldásra van szükségem.

Találtam egy weboldalt, amit a Google a “konyhabútorok olcsón” keresőszóra dobott fel, így nagy reményeket fűztem hozzá. Itt részletezik, hogy mitől függ a konyhabútor ára, ha az egészet csináltatod és nem készen veszed. Minél többet foglalkozom ezzel, annál inkább azt érzem,hogy ha nincs ismerősöm a szakmában, sosem lesz konyhabútorom, de ez a weboldal mégis támasztott bennem egy kis reményt. Nagyon klassz lakberendezési, konyha rendezési tippek, ötletek vannak benne, remélem, ha felveszem velük a kapcsolatot, segítőkészek lesznek.