A mindennapokban mennyire hiányzik, hogy valaki hősnek tudja magát érezni. nem is tudom, ezt talán kisgyerekkorból eredhet, amikor a szuperhősöket, és most már talán szuperhősnőket is néztük a rajzfilmekben, ezen szereplőknek mindig volt valamilyen különleges képessége, amivel mi is szerettünk volna rendelkezni. Felnőttkorra ez szerintem megmarad, ezért is keressük azokat a játékokat, ahol valamilyen plusz töltettel tudunk játszani, ahol többnek érezzük magunkat, legyen szó egy kalandparkról, vagy egy netes játékról. Természetesen teljesen más, hogy ha az igazi hősökre gondol az ember, mint a mentősök vagy a tűzoltók.

De nekem egy üzletlánc a hősöm, még pedig a penny. Rabja vagyok az akcióinak, hiszen miden héten ott vásárlok be. Úgy gondolom, hogy a pénzemért a legtöbb szuper minőségű dolgot tudom kapni a pennyben.

De hogy mikor is tört rám ez a nagy penny iránti rajongás, nem máskor, maikor rátaláltam egy remek oldalra, ahol online pdf formátumban tudom megnézni a heti akciókkal dúsított újságját. Annyira megtetszett az a forma, hogy nem kell azért fákat kivágni, hogy én át tudjam lapozni az újságot. És ekkor fedeztem fel a pennyt, amikor az oldal azon részén kerestem, hogy melyik üzlet akciós újságja található meg az oldalon. Úgy mindenesetre nagyon könnyű, hogy címsorban megtalálhatóak az üzletek, majd a kiválasztott üzletre kattintva megtalálható az összes még élő akciós újság. Azért az összes, mert ahány üzlet annyi eltérő ajánlata lehet, de mindenesetre, mind szerep, és áttanulmányozható. Minden egyes újság szuper képminőségben található meg az oldalon, így könnyeden át lehet őket nézni, az árak és a termékek is nagyszerűen látszanak. És még, ami mindamellett nagyon jó, hogy bármikor meg tudom nézni, elég hozzá akár egy telefon is, vagy éppen egy számítógép ténylegesen nem kell a nyomtatott újság. Így máris úgy érzem, hogy a környezetemet megmentem, akár én is lehetek egy hős, ezáltal, hogy nem papíron olvasom a hirdetési újságot.

Annyira jó, hogy rátaláltam erre az oldalra, eddig nem tudtam, hogy létezik, de már hónapok óta minden héten felmegyek rá, és megnézem mi a kínálat. Mára már odáig jutottunk, hogy beállítottam azt, hogy jöjjön hírlevél, hogy ha valamilyen akciós újság megjelenik. Hiszen nem mindegyik élelmiszert forgalmazó cégnek abban az időben jelenik meg az újságja. De hát engem a penny érdekel a legjobban. Megbízható cég, állandó jó minőségű termékekkel, és mindig szezonális ajánlattal csábít be engem az üzletükbe. Már volt olyan is, hogy elfelejtettem mit is szeretnék még venni, de már az üzlet közepén voltam, ekkor fogtam és elővettem a telefonomat, megnézetem az akciós ajánlatokkal teli újságot, és már folytathattam is tovább a vásárlást, mert megtaláltam azt a terméket, amelyet szerettem volna megvenni. Ezt egy sima újsággal csak akkor tudtam volna megtenni, hogy ha magammal viszem, tudván, hogy lehetséges, hogy valamit el fogok felejteni.

De nem így történt velem volt a nagyszerű oldal, benne a penny akciós újságjának pdf változata és megnéztem.

Amikor a barátaimnak meséltem, milyen oldalra bukkantam rögtön ők is elkérték az elérhetőségét, és már számos ismerősöm, csak a neten keresztül informálódik az akciókról. Mindenesetre én továbbra is ezt a formát fogom használni, és ha lehet még több ember figyelmét felhívom az oldalra, hátha ők is kedvet kapnak hozzá.