A hétéves kisfiam nagyon szereti az úgynevezett hőspróbákat. Ezek nagyszerűen megszervezett, leginkább középkori témájú játékok, ahol a beöltözéstől kezdve az izgalmas feladatokig rengeteg dolgot kipróbálhat. Én pedig hamar rájöttem, hogy nekem is nagyon jó az, hogy hőspróbára jár. Egyrészt azért, mert így nem lóg folyton a telefonon vagy a számítógépen. Másrészt pedig azért, mert amíg ő játszik, addig én remekül tudok beszélgetni a többi szülővel. Beszélgetés közben számos hasznos tipp cserélt már gazdát (ajánlottunk egymásnak pl. fodrászt, jó cukrászdát, olcsó cipőboltot stb.). Legutóbb például arra kaptam remek tippet, hogy hol találok cnc plazmavágó készülékkel is rendelkező acélfeldolgozó céget.

Az egyik apuka ajánlotta, hogy próbáljak szerencsét az Acélpartner Kft. weboldalán, az acepartner.hu-n.

Az Acélpartner Kft. acélfeldolgozással és -kereskedelemmel foglalkozik

Az Acélpartner Kft. egy 1991. óta munkálkodó (tehát mostanra több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező) cég, amely ipari szintű acélfeldolgozással, valamint acélkereskedelemmel foglalkozik. Weboldalukon, az acelpartner.hu-n, lehetőségünk van alaposan megismerkedni a céggel és az általuk végzett tevékenységekkel. Elolvashatjuk, milyen minőségpolitikai irányelvekkel dolgoznak. És lehetőségünk van megtekinteni hivatalos tanúsítványaikat is.

A teljességgel magyar tulajdonban lévő Acélpartner Kft. legfőbb tevékenysége a melegen hengerelt acéllemezek lángvágása, illetve a plazmavágás. Emellett rájuk bízhatjuk hegesztési gyökök előkészítését. Számíthatunk rájuk akkor, ha szemcseszórásos felülettisztításra van szükségünk. Kereshetjük őket acélszerkezetek legyártásával és lemezlakatos munkák elvégzéséve kapcsolatban. Továbbá állnak rendelkezésünkre gépi forgácsolás terén. És melegen hengerelt lemezek értékesítésével is foglalkoznak.

Röviden tehát: az Acélpartner Kft. ipari szintű acélfeldolgozással kapcsolatos feladatokban áll rendelkezésünkre. Az acelpartner.hu weboldal átnézése után pedig biztosak lehetünk abban, hogy profi és megbízható munkára számíthatunk tőlük.

Gépparkjukban cnc plazmavágó is rendelkezésre áll

Az acelpartner.hu weboldalon arról is tájékozódhatunk, pontosan milyen gépekkel van felszerelve az Acélpartner Kft. gépparkja. A leírásból kiderül, hogy a cég cnc plazmavágó géppel is rendelkezik.

A weboldalon nem csak annak felsorolását találhatjuk meg, hogy milyen tevékenységeket vállal el a cég. Hanem az egyes szolgáltatásokkal, tevékenységekkel foglalkozó aloldalakon tájékozódhatunk egyéb ezekhez kapcsolódó információkról is.

A plazmavágást ismertető aloldalról például megtudhatjuk, pontosan milyen cnc plazmavágó gépekkel és berendezésekkel végzi a tevékenységet az Acélpartner. A hozzáértők megtalálják, hogy ezekkel az eszközökkel milyen maximális vastagságig és táblaméretig terjedő intervallumban tudnak dolgozni. Illetve tájékozódhatunk arról, hogy mi az a plazmavágáshoz kapcsolódó tevékenység, amit az országban csak és kizárólag az Acélpartner Kft. munkatársai tudnak elvégezni, mivel csak ők rendelkeznek a szükséges technikai háttérrel.

Így találhatod meg őket:

Az acelpartner.hu weboldalon az infók mellett természetesen a budapesti központú céggel való kapcsolatfelvétel módjait is megtaláljuk. És tájékozódhatunk arról is, hogy nagyjából mennyi ideig tart egy személyre szabott árajánlat elkészítése (a terjedelem függvényében kb. 1-3 nap), illetve arról is, hogy körülbelül mekkora határidőkkel (mindössze 1-2 hét) vállalják az egyes tevékenységek elvégzését.

Összegezve tehát: ha acélfeldolgozással vagy esetleg acélkereskedelemmel foglalkozó céget keresel, az Acélpartner Kft. jó megoldás lehet számodra!

Ha pedig nem tudod, hogyan kösd le a gyerkőcödet kijelző nélkül, akkor szerintem érdemes tennetek egy próbát a hőspróbákkal. 🙂