Sok szó van mostanában hősökről. Általában hős alatt szuperhősöket értenek, akik a mozivásznon hihetetlen heroikus tetteket visznek végbe, amiket mi, átlag ember soha nem tudnánk megcsinálni. Senki sem gondol arra, hogy mennyire mást is jelenthet ez a szó: hős. Én azokat tartom igazi hősöknek, akik elég időt töltenek a gyerekükkel, vagy odafigyelnek az idős szüleikre.

Néha azt érzem, hogy a pelenka rendelés folyamatától én is hős leszek. A munkám mellett nincs túl sok időm, így nehéz megoldani sokszor a vásárlást. A Lordshop oldalán azonban a pelenka rendelés egyszerűbb volt, mint valaha gondoltam volna. A rendelőfelület nagyon könnyen kezelhető és minden egyértelmű helyen van. Nem kellett idegesítő reklámokon átrágnom magamat.

A babarészleget pár perc csak elérni. Az oldalt legördülő menüből tudjuk kiválasztani. Ezután pedig szűrők használatával le tudjuk szűkíteni a keresésünket. A „gyermek pelenka, pelenkázó lap-alátét” gombra kattintva megkapunk minden pelenka opciót. Az árak jól láthatóan ki vannak írva, úgyhogy el tudtam dönteni, hogy melyiket tartom a legjobbnak ár-érték arányban.

Ha pedig ez nem lett volna elég, mindegyik termék mellé egy részletes, de tömör leírás volt rendelve. A vásárlás folyamata sem volt különösebben megerőltető. Ha valaki vásárolt már webshopon, akkor egy pillanatig sem fogja törni a fejét azon, hogy mit kéne csinálni. Be kell pakolni a kosárba a termékeket, kitölteni a kívánt adatokat, kiválasztani a fizetésmódot és kész is a pelenka rendelés.