A hétvégén elvittük a gyereke Visegrádra, ahol lovagi tornákat tartanak, most abban a korban van, hogy a történelem és a harcok is érdeklik. Így tökéletes program számára, hogy láthatja a történelmi jellegű mesékből olvasottakat személyesen is, és talán ha bele vonják a játékokba, akkor még inkább érdeklődni fog a történelmi események iránt, ezzel a hobbiját és az érdeklődési körét is megalapozzuk a feleségemmel, legalábbis azt reméljük. Nagyon érdekedésnek találta a gyerek az egész tornát, ahogyan életszerűen adták át a szereplők a történetet és még korabeli szóhasználatot is megpróbáltak belecsempészni az előadásukba.

Mit ne mondjak, hogy én a munkahelyemen is hősnek érzem most magamat, hiszen olyan feladatot kaptam, melyben még nem volt részem, és mitagadás kihívások elé állított. De igyekeztem mindenben megfelelni az elém kerülő feladatoknak, így volt ez ténylegesen amikor a cégem számára web tárhelyet kellett intéznem.

web tárhely

De mi is a web tárhely első körben azzal kellett tisztába kerülnöm, majd utána térhettem ki arra, hogy a cégem igényeinek megfelelőt válasszam ki.

Egyre növekvő cég vagyunk így olyan web tárhelyet kellett találnom, amely a növekvő adatállományhoz, és adatforgalomhoz tud alkalmazkodni. Jó lett volna, hogy ha az adott cégnek, akiknél a szerződést megkötjük, különböző már összeállított csomagok állnak már készenlétben és csak ki kell választanom a számomra megfelelőt. Némi internetes kutatás után ráleltem egy fantasztikus cégre, ahol ténylegesen minden kritériumomnak megfelelő, összeállított ajánlata van. Maga a cég honlapja is nagyon megnyerő volt és nekem az első benyomás nagyon fontos, hiszen abból ítélem meg, hogy a cég mennyire profi, és megbízható, itt teljes mértékben pozitív volt az elgondolásom, így tovább folytattam az oldalon való tájékozódást.

Ami még elnyerte a tetszésemet, hogy a csomagok nagyon részletesen voltak jellemezve, hogy hány domain, milyen GB nagyságú tárhely tartozik hozzájuk. Ezek alapján nagyon könnyen meg tudtam állapítani, hogy nekem melyik csomag lesz a megfelelő, hiszen ismerem a cégem nagyságát, valamint a cég is segít minél egyszerűbb döntés meghozatalában azzal, hogy jellemezte az egyes csomag fajtáit, azzal, hogy melyik méretűt, milyen méretű cégnek ajánlja. Nem minden, hogy valaki az SSD One-t választja, de egy nagyobb cég, nekik nem lesz elég, ahogy én sem a legkisebb web tárhelyet választottam. Könnyen ment a szerződés megkötése is, hiszen minden gördülékenyen zajlott, jó egy ilyen maximálisan profi céggel dolgozni, akik értik a dolgukat webes tárhely tekintetében. Így a megrendelőnek csak annyi dolga van, hogy kiválassza a megfelelőt közölük.
Ami nagyon pozitív volt még, hogy ha esetlegesen bármilyen probléma lenne a megrendelt szolgáltatással, akkor a cég a nap 24 órájában rendelkezésre áll, és minél előbb igyekeznek a felmerült problémát kijavítani. Ez nagyfokú biztonságérzetet nyújt, hogy mindig figyelik és ettől függetlenül még biztonsági mentéseket is eszközölnek heti egy alkalommal. A cég profikhoz mérten megjelöli az oldalon, hogy milyen tárhely technológiát használ, ezért az érdeklődő a leendő megrendelő utána tud annak is járni, hogy a technológiai háttér milyen lesz, nem lutri módon csak megrendel valamit. Nekem nagyon jók a tapasztalataim, amióta használjuk a cég által biztosított web tárhelyet, nálunk probléma nem volt, és a cégnél hősként tekintenek rám, hogy milyen jól választottam. A barátaimnak azóta nyugodt szívvel ajánlom a céget, hogy tudjanak róla, ha tárhelyre lenne szükségük.