Az öcsém CNC programozóként dolgozik egy vállalkozásnál, de vannak saját ügyfelei is. Ezek az ügyfelek rendszerint különböző szervezetek, melyek hőspróbákat bonyolítanak le, elsősorban gyerekek számára. Ezek olyan események, melyek leginkább a középkori játékokra hasonlítanak, de természetesen itt a sérülés esélye kizárt, köszönhetően a biztonsági óvintézkedésnek. Gyakori, hogy a gyerekek páncélokba öltözhetnek, és különböző középkori fegyverek másolatait is megkapják, melyek természetesen tompák és könnyűek, így nem tehetnek kárt magukban.

Itt jön képbe az öcsém, és az CNC tudása. Ő képes ezeket a páncélokat és fegyvereket megalkotni, a megrendelők igénye szerint. Nagyszerű munkákat végez, hiszen eddig sosem érkezetett semmilyen panasz. Azt tanácsoltam neki, hogy indíthatna egy webshopot, ahol a termékeit árusíthatná. Ezek dísztárgyakként is funkcionálhatnának és biztos vagyok benne, hogy lenne ezekre kellő kereslet.

Egy weblap megalkotásához viszont egyikünknek sem voltak meg a képességei. Ezért az utunk a lehető legjobb helyre vezetett: weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Kicsit tájékozódtunk a honlapjukon, de nem volt szükséges sok idő ahhoz, hogy tudjuk, hogy rájuk lesz szükségünk. A szolgáltató weboldala teljes egészében képet adott nekünk arról, hogy hogyan is fog zajlani egy profi, keresőbarát netes felületnek a megépítése.  Így utólag nézve, szerencsésnek gondoljuk magunkat, hogy nem másokhoz fordultunk, mert egy igen összetett feladat, ami komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel.  Ezek a feltételek ennek a társaságnak vitathatatlanul a rendelkezésére állnak.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

Fel is vettük a kapcsolatot velük, amit rövidesen egy személyes megbeszélés követett. Itt nagyon korrekt módon felvázolták nekünk a munkafolyamatok hosszát és menetét.  Végig az volt az érzésünk a testvéremmel, hogy legalább annyira fontos nekik a jövőbeli vállalkozásunk, mint saját magunknak. Nem csak egyszerű és „kötelező” kérdéseket tettek fel nekünk, hanem arra törekedtek, hogy ténylegesen megértsék a céljainkat és a célpiacunk működését. Olyan témák is felmerültek, amikre mi nem is gondoltunk, pedig nélkülözhetetlenek a vállalatunk sikerességét illetően.

Ezt követően kezdődött meg a munka, aminek leső lépésként a weblapunk technikai hátterét alkották meg. Egy jó webáruház alapjaihoz komoly HTML és CSS kódolásra van szükség. A Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké szolgáltatója  természetesen mindegyik kódolásra rendelkezik a legfelkészültebb szakemberekkel, így az eredmény garantált lesz.

Ki kell térnem az oldalunk kinézetére is. A megbeszélésink során kialakítottunk egy előzetes képet a weboldalról, hogy az nagyjából hogyan nézzen majd ki. Ennek megfelelően rövidesen meg is kaptunk a látványterveket ehhez kapcsolódóan, amiket nekünk már csak jóvá kellett hagynunk. Abban az esetben, ha valamin szeretnénk változtatni, azt ők készségesen meg is teszik az ügyfeleiknek. A mi esetünkben azonban erre nem volt semmi szükség, hiszen a design már elsőre is tökéletesre sikerült.

Máshol biztosan nem készítettek volna számunkra egy ennyire szenzációs weboldalt.