A hőskultúra végigvezet minket az emberiség történetén. Minden korszakban szükségünk volt hősökre. Legyenek azok a mitológia világmagyarázó hősei, vagy egyszerű lovagok, akik saját erejükből váltak naggyá. Gyerekként én is mindig hős akartam lenni. Ha más nem, legalább az én életem főhőse, aki mindig kitalálja a megoldást, ha valami rázós helyzetbe kerül. Ahogy telik az idő, az ember rájön azonban, hogy nem feltétlenül így érdemes hozzáállni a világhoz.

Sokszor, ha hibáztam, alig tudtam megbocsátani magamnak, hiszen a korábban említett alap feltevés miatt, én nem lehettem esendő, mint más emberek. Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy elfogadjam, hogy az igazi hős sokszor az, aki elfogadja átlagosságát. Sőt, tovább lépek eggyel, aki meg tudja találni a csodát és a hősiességet az átlagosságban. Mert néha egy egyszerű élet nagyobb érdemeket foglal magába, mint egy harcos hősé.

Ettől függetlenül, néha az átlagosságba is belecsempészhetünk valami izgalmat. Mikor van időm rá, imádok motorozni. És most már az összes alkatrészt is könnyedén be tudom szerezni a járművemhez a motortire webáruház segítségével. Régi motoros vagyok minden szempontból, úgyhogy nem hittem el rögtön, hogy egy ilyen oldal helyettesíteni tudja a már jól ismert motoros boltjaimat. Mégis, mikor beléptem, nem tudtam nem azt érezni, hogy egy jó helyen járok.

A fekete és sárga szín lazává és vagánnyá tette a prezentációt. Ezek a tulajdonságok pedig igazán meg tudják érinteni egy motoros szívét. Nem túlozták azonban el, úgyhogy egyáltalán nem éreztem azt, hogy nem vennék komolyan a kultúránkat. A kialakítás is nagyon jó volt, a legfontosabb dolgokat például már azonnal el lehetett érni. Ilyenek voltak például a kategóriák, amelyek nagyon megkönnyítették az életemet.

Mint korábban említettem, szeretek rendes motoros boltokba járni. Főleg azért, mert találkozhatok a barátaimmal. Mégis, mikor megláttam, hogy a kategóriák rendszerének segítségével nekem csak ki kell választanom azt, ami érdekel, rögtön elkezdtem gondolkodni. Sokszor van, hogy halogatom az új gumi vásárlását, mert éppen nincs időm bemenni. Ha egyszer elmegyek a boltba, akkor már tényleg pontosan át akarok nézni mindent. A motortire webáruház azonban lehetőséget adott arra, hogy az otthonom kényelméből, gyorsan el tudjam végezni ezt a folyamatot.

Ezt azzal érték el, hogy minden egyes gumi mellett pontosan fel volt tüntetve az a pár, legfontosabb paraméter, ami alapján eldönthetem, hogy megfelelő-e számomra az adott termék. Ha pedig konkrét ötletünk van arra, hogy mit szeretnénk, akkor használhatjuk a gumikeresőt is. Ez az oldal felső részén található és itt mindent megadhatunk, amit csak elvárunk az adott gumitól. Külön tetszett, hogy használt gumi vásárlására is van lehetőségünk, az oldal azonban pont ilyen kiváló választékkal rendelkezik újakkal is.

A közvetlenség nagyon fontos számomra az életben, hiszen ez tesz minket emberekké. Itt is tetszett, hogy nagyon könnyen fel tudtam őket keresni, ha éppen valami kérdésem lenne feléjük. Az oldal legfelső részén lehet az elérhetőségeiket megtalálni, és még nem volt olyan, hogy ne reagáltak volna szinte azonnal a felkeresésemre. A rendelés sem olyan bonyolult, mint ahogy hittem. Egyszerűen csak ki kell választani az általunk megvásárolni kívánt terméket. Bedobjuk a kosarunkba, megadunk pár alap adatot és valójában már nincs is semmi tennivalónk vele. Pár napon belül megérkezik és ki is próbálhatjuk a motrunkon. Ki ne akarna egy olyan jó szolgáltatást igénybe venni, mint, amit a motortire webáruház biztosít számunkra? Ajánlom mindenkinek.