Pedig nem is kezdtük korán. Nem voltunk már éppen gyerekek, csak fiatalok. De imádjuk a fantasyt! Tudjuk, mások is osztoznak velünk ezen az imádaton, de míg egyesek cosplayek útján, vagy nagyon különböző egyéb módokon (játékokkal, filmekkel, számítógépes játékokkal) teszik ezt, mi maradtunk a történetmesélős szerepjátéknál.

Van egy kis kuckónk, a garzonlakás, amit hangulatnak megfelelően rendeztünk be, és dekoráltunk. Egyik társunk testévéré volt, azóta együtt megvettük tőle. Ma már mind családos emberek vagyunk, ezért járunk el otthonról – na meg a hangulat miatt is – ebbe a lakásba, a hobbinknak élni. Szerepjátékozni. Éjszakákba nyúlóan. Olykor egész hétvégén. De mi lesz télen? – tettük fel a kérdést. A gázt idén kikapcsoltuk, pazarlás lenne ilyen körülmények között – gondoltuk.

Jelentem, a megoldást, hasonló problémákra a futesrendszerek.hu hozhatja el bárkinek! Ugyanis, manapság léteznek már sokkal gazdaságosabb fűtés rendszerek, mi több, olyan eszközök sokaságát érthetjük ez alatt, amik nem igényelnek állandó működtetést. Csak amikor akarjuk, akkor kell bekapcsolni bármelyiket – ha egy évben egyszer, akkor egyszer. Ettől még érdemes ilyeneket vásárolni. Mert kiegészítő fűtőelemeknek is jók lehetnek. Jók lehetnek továbbá ritkán használt lakóhelyiségekben, de nézzük át (ha erre van szükségünk) az átfogóbb megoldásaikat is, amik nem pusztán kiegészítik, hanem lecserélhetjük velük régi otthoni hálózatunkat.

Mi gondoltuk, elég lesz nekünk egy hősugárzó is abba a kis helyiségbe, de a fantáziánk nem terjedt ki mindarra, ami a futesrendszerek.hu-tól beszerezhető! Ők ugyanis kitárják nekünk, ténylegesen, a széles nagyvilágát ezen dolgoknak. Mindenféle fűtés rendszereknek. Nem kell keringetni a forró vizet, hogy kimenjen a levegő a csövekből és a radiátorból, nincsenek hasonló kellemetlenségek. Mi ezt nyertük…

Ezen eszközök, amiket erről a helyről vehetünk meg, nagyon nagyrészt elektromos árammal üzemelnek és vannak olyan modernek egytől egyig, hogy ezt nem magas fogyasztás mellett teszik. Lássuk, melyek ezen újszerű fűtés rendszerek elemei, melyek sokszor önmagukban is, kisebb helyiségeket eleve fel tudnak hatékonyan melegíteni, ezért ezen a télen bárkinek nagy szüksége lehet rájuk:
Vannak tehát a már említett, és nekem anno elsőre is eszembe jutott hősugárzók (infra hősugárzók, vagy ventilátoros hősugárzók, esetleg halogén és kerámiabetétes hősugárzók), elektromos konvektor, elektromos fűtőpanelek vagy radiátorok, elektromos fűtőszőnyeg, netán az átfogóbb technológiát megalapozó hőszivattyú.

Segítenek a fürdő és konyha meleg víz használatának teljes fedezésére elektromos bojlerek beszerzése által. Ott van még a hőtárolásra kiválóan alkalmas elektromos radiátorok sora is… Ismétlem kisebb helyiségeket ilyenekkel nagyon gazdaságosan fűthetünk fel, és a villanyáramot használó dolgokkal kevesebb a macera is, ez könnyen belátható! A futesrendszerek.hu jó beruházási lehetőségeket kínál a jövőbe, bár általában ezek tényleg nem olyan megoldások, amikért nagyon a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Vagy, ha úgy érezzük, hogy most van lehetőségünk nagyon összeget ráfordítva még nagyobb távra terveznünk, akkor ott vannak a napelemes “kapcsolataik”. Segítenek nekünk olyan rendszert létesíteni, méghozzá termelő rendszert, mely nem csak fűtés útján fogyasztja a villanyáramot (gáz helyett), hanem a meg is termeli a szükségünket fedezni tudó energiát. Mert ezeket összekapcsolni igencsak okos húzás! Illetve, ha az esztétikumot keressük a fűtés világában, egy elektromos kandalló igényével is fordulhatunk hozzájuk…

fűtés rendszerek