A játék életünk szerves része, és egész életünkben végig kísér bennünket. Legyen szó akár kisgyermekről, akár idős emberről, a játék mindig örömet okoz, felhőtlen pillanatokat szerez. Sokan szeretnek egyedül játszani, egyre többen vannak olyanok, akik ha egyedül is, de a virtuális térben játszanak. Az internet világában egyre többen töltenek el egyre több időt, aminek persze vannak hátulütői. Nem is kevés. Sokan ezt felismerve keresnek olyan játéklehetőségeket, melyeknél a személyes kapcsolattartáson van a hangsúly.

Ilyen például a sport, hisz a csapatsportok igazi játékos pillanatokat is szerezhetnek, de ugyanígy egyre több társasjáték klub alakul, ahol az offline világban lehet szórakozni. Együtt lenni jó, nem csak akkor ha játszunk, hanem akkor is, ha ünnepelünk valamit. Például azt, ha két ember összeköti az életét.

Egy esküvő mindig öröm és boldogság, nem csak az ifjú párnak, hanem azoknak is, akikkel megosztják életük legfontosabb, legszebb pillanatait. Napjainkban az esküvők is egyre különlegesebbek, nem csak az evésről és a táncról szólnak, az ifjú pár sokszor kínál más programlehetőséget is a násznépnek.

Fotóautómata – ez az egyik ilyen lehetőség, ami valóban felpezsdíti a hangulatot. Felejthetetlen pillanatokat szerezve és ezeket maradandóvá is téve. A selfiegep.hu ezt kínálja mindenkinek, minden rendezvényre. Legyen szó akár esküvőről, akár céges rendezvényről, munkahelyi összejövetelről vagy valamilyen csapatépítőről, vagy épp egy szilveszteri buliról. A fotóautómata igazán jó választás akkor, ha szeretnénk valami különlegességgel meglepni a vendégeket.

A selfiegep.hu felületén mi magunk is meg tudjuk nézni, hogy mit is kínál ez a cég, és amit itt találunk, az igazán vonzó ajánlat. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat. Ha valaki nem veszi igénybe esküvőszervező segítségét, akkor is, de gondolkodni való van bőven akkor is, ha igen. Nos, a lényeg, hogy sok kérdésre kell választ találni, sok dolgot kell eldönteni és ezeket mihamarabb, hisz a legjobb helyekre, a legjobb fotósokra, sminkesekre, fodrászokra hamar lecsapnak. Érdemes időben elkezdeni a szervezést.

És érdemes azt is figyelembe venni, hogy milyen plusz élményeket tudunk kínálni a násznépnek. A fotóautómata pontosan ilyen élmény, amit a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki élvez. Nem csoda, hisz itt készülnek a vidám képek, számos kiegészítővel, parókával, szemüveggel, álarccal.

fotóautómata

Persze fontos, hogy az esküvőn elkészüljenek a komoly felvételek is, a megható pillanatok megörökítése mellett azonban kell a vidámság is. Ezt kínálja a selfiegep.hu csapata. Vidám, önfeledt és maradandó élményeket.

Az esküvőnk tervezésekor alaposabban beleástam magam a témába, így bukkantam rá a selfiegep.hu-ra. A fotóautómata régóta vágyam volt már, elhatároztam, hogy ha lesz rá lehetőség, én is fogok ilyen szolgáltatást rendelni az esküvőmre.

A fotóautómata egy komplett fotóstúdió, mindössze egy négyzetméteren. Egy tükörreflexes gépet gép és egy fotónyomtató van egy dobozba zárva. A feladat pedig adott, megérintjük a képernyőt és már készülhetnek is a vidám fotók. Ehhez pedig nem csak a jókedvünk járul hozzá, hanem azok a kiegészítők is, melyeket a selfiegep.hu csapata hoz magával. Parókákat, szemüvegeket, álarcokat.

A vicces pillanatok és természetesen a pillanatfelvételek is garantáltak, ráadásul a vendégek maradandó emlékkel is távoznak az eseményről. Duplán megéri.