Ha azt mondom hőspróba, szerintem mindenkinek valamilyen játék jut eszébe, amit gyerekeknek szerveznek. Én is zavartan álltam, mikor még új voltam a munkahelyemen, és a menedzserem december elején örömmel bejelentette, hogy indul a karácsonyi hőspróba. Gyors körbekérdezés után kiderítettem miről is van szó. Természetesen munkahelyünk hőspróbája nem azt jelentette, hogy mindenféle bátorságot, és testi erőt igénylő játékos feladatokat kell végeznünk. 

Ez sokkal inkább egy jótékonysági program volt, mely során a résztvevők mindenféle jó cselekedeteket csináltak, és jótetteiket feljegyezték egy erre kialakított számítógépes programban. December 20-án mindenki megtekinthette a többi résztvevő jó cselekedeteit, de azt senki nem látta, hogy ki volt az adott jótevő, csak azt, hogy miket tett. A tettek alapján  szavazni kellett, hogy ki csinálta a legjobb dolgokat, és ő lett a karácsony hőse. 

Én például segítettem egy rászoruló tinilánynak, aki nagyon vágyott egy új, nőies táskára. A nővérem tanácsára az annataska.hu webshopban kezdtem keresgélni, mert itt jó minőségű, divatos darabokat árulnak kedvező áron. 

A webshop kialakítása eleganciát sugall, és nagyon kényelmesen használható. A különböző termékekre rátalálhatunk a kereső segítségével, vagy a menüben navigálva is. A felső menü kifejezetten a márkák közötti böngészést segíti, a bal oldali menü pedig a különböző terméktípusokra van kihegyezve. A főoldalon találunk még különböző kiemelt ajánlatokat, melyek az oldal üzemeltetői által kiemelkedőnek talált, és többnyire akciós táskákat hirdetik.

A webshop elsődleges terméke a táska, de találunk itt pénztárcákat, öveket és egyéb kiegészítőket is. Ha a táskákat típus szerint nézzük, van nesszeszer, kézitáska, testtáska, színházi táska és hátitáska kategória is.

hátitáska

A legérdekesebb darabok a háton viselhető táskák között találhatók. Színes, virágos dizájn, egyedi grafikák, egyszínű kivitel és sima elegáns fekete táska is van ebben a kategóriában. Engem például teljesen lenyűgözött egy tatyó, amire egy csukott szemű, fekete hajú lányt rajzoltak, aki valamilyen majomszerű plüssállatot ölelgetve álldogál. Körülötte érdekes növény-motívumok díszelegtek, és az volt fölé írva, hogy “The Watcher”. Szintetikus anyagból készült, méretét tekintve 29*9*31 cm és a 10% akciónak köszönhetően 29.990 Ft helyett most csak 26.991 Ft. 

Tudom ez az stílusirány nem mindenkinek fekszik, de aggodalomra semmi ok, van még hátitáska bőven. Például érdekes még a felül kerek, alul szögletes, szintetikus anyagból készült táska, ami fekete színével, barna pántjaival, és rácsos fehér díszítésével bármilyen elegáns rendezvényen megállja a helyét. Méretét tekintve 28*12*34 cm, és mivel ez a darab is akciós, így 29.990 Ft helyett 23.692 Ft-ért vihető haza. 

Most csak kiemeltem két teljesen különböző kivitelezésű táskát a kínálatból, de bőven találni még jó minőségű egyedi darabokat a webshopban, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg!