Van egy 10 éves kisfiam, akivel legjobb barátok vagyunk. Büszke vagyok rá, hogy ilyen klassz kis srác és, hogy én lehetek az apja. Ami pedig szerintem a legnagyobb elismerés, hogy hősként tekint rám. Tényleg, szavakkal nem lehet leírni az ilyesfajta szeretet, de szerintem, aki szülő, tudja miről beszélek.

Tavaly nyáron, az egyik céges családi napon, az egyik sorversenyen együtt is indultunk, amolyan apa-fia verseny volt, amit végül meg is nyertünk, de a nyeremény mellé, én még egy szörnyű nyakfájást is bezsebeltem. Nem tudom, hogy mit csinálhattam rosszul, de már aznap éreztem, hogy ebből baj lesz. Nem hiába, 40 felett már semmi sem működik úgy mint 25 évesen.

A fájdalom valóban csak rosszabb lett, a feleségem pedig javasolta, hogy a gyógyszerek szedése helyett menjek inkább el nyakmasszázsra. Ezt a linket küldte át: karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs . Ha erre rámentek, akkor a karmathaimasszazs.hu oldalán köttök ki, akik valójában a megmentőim is egyben. Náluk a nyakmasszázs, egy száraz masszázsnak minősül, ugyanis a közismert svéd olajos masszázsokkal ellentétben itt a kezelés egy speciális masszázs ruhában történik, amit ők adnak. Tradicionális thai koreográfia alapján átdolgozásra kerül a fej, a nyak, a váll és a hát aminek köszönhetően az izmok fellazulnak, újra helyreáll az egyensúly és sokkal jobban tudunk aludni és a koncentrációs képességünk is jobb lesz.

Sokan úgy gondolhatják, hogy ez luxus hobbi, pedig valójában nagyon nem. Egyáltalán nem kell sokat fizetni, és mivel a testi és lelki egészségünkről van szó, szerintem mindenképpen megéri.

Ez a fajta masszázs nagyon sok embernek hasznára válhat, az irodai munkásoktól kezdve a fizikai munkásokig, tényleg mindenkinek. Nagyon hasznos lehet, ha fáj a fejed, rosszul alszol, vagy akár ha magas vérnyomással küzdesz. Választhatsz 30, 60 vagy 90 perces masszázsok között, viszont ár-érték arányban én mindenképp kihasználnám, a 90 perces lehetőséget.

A thai masszázs több mint 1000 éves kultúrát ölel fel, elsajátítása pedig hosszú-hosszú évekbe telhet. Ami még különbözik a megszokott svéd masszázstól, hogy ebben az esetben a masszőrök a kézfejüket, a térdüket, a lábukat és könyöküket is használják a kezelés során. Valamint, feszítő és nyújtó mozdulatokat végeznek rajtad.

Egyébként olajos testmasszázst is kérhetsz, abban is profik, de elsősorban mondom, a thai masszázs a főprofiljuk.

Ezt a sok infót amúgy a weboldalukról tudtam meg, meg persze később élőben is megtapasztalhattam. Én a Síp utcai szalonjukban voltam Budapesten, de ha Te közelebb laksz a Király utcához, akkor ott is fogsz találni egyet.

Összefoglalva mindenkinek szívből ajánlom a nyakmasszázst. Itt a linkje, mentsétek el: karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs